.NET-utvecklare

Stockholm

.NET-utvecklare till Min Pension i Sverige AB

Vill du vara med och vidareutveckla världens bästa plattform för pensionsinformation för 4 miljoner användare? Just nu är verktyget Uttagsplaneraren på minPension.se en av fem finalister till utnämningen Årets digitala projekt vid årets CIO Awards

Webbplatsen minPension.se bygger på informationsinsamling och prognoser och har idag hjälpt över 4 miljoner användare i Sverige att få koll på sin pension. Min Pension i Sverige AB, som driver webbplatsen, står nu inför en snabb utveckling och expansion där vi går från ett till flera olika verktyg för våra användare. Vi har flera stora och strategiska projekt framför oss och behöver därför komplettera vårt grymma team med två .NET-utvecklare med inriktning integrationer mot pensionsbolag och pensionsprognoser.

Organisation och arbetsuppgifter

minPension består i dagsläget av fjorton anställda medarbetare som sitter på Karlavägen i Stockholm. Till vår hjälp har vi också ett antal externa konsulter och underleverantörer. Du kommer ingå i vårt team som består av verksamhetsutvecklare, kravanalytiker, service designer, grafiker, UX-research, produktägare, försäkringsspecialister, systemutvecklare, projektledare och IT-arkitekter. Din organisatoriska hemvist är på minPensions IT-enhet där du rapporterar till IT-chefen.

I rollen som .NET-utvecklare kommer du arbeta med backendutveckling med fokus på att hantera information via informationsstandarden Mis-Life från berörda pensionsbolag och prognosberäkningar. I dagsläget är en stor del av denna verksamhet utlagd på konsultbasis – och du kommer därför att få en unik möjlighet att vara med och delta i utvecklingen av bolagets IT-verksamheten och processerna kring denna.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap. Du är en resultatinriktad och strukturerad person som är van vid att dokumentera ditt arbete. Samtidigt har du inget emot att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik och du hela tiden rör dig mellan olika abstraktionsnivåer. Du har förmåga att skapa en helhetsbild över vad som ska utvecklas i hanteringen av information och beräkning samtidigt som du också kan hålla reda på detaljer i olika pensionsprodukter.

Att du har erfarenhet som .NET-utvecklare på bank- eller försäkringsbolag alternativt förmedlarbolag med fokus på Mis-Life och Pensionsprognoser ser vi som meriterande. 

Vill du vara med och sätta din prägel på ett bolag i expansion?

Sök jobbet redan idag! Vi erbjuder en unik chans att verkligen kunna påverka en hel bransch, mitt i skärningspunkten mellan stat och försäkringsbolag.

Har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta IT-chef Patrik Berg på 08-522 785 48. Facklig kontaktperson (Forena) är Helena Myrnäs på 08-522 782 71.

Vi har höga ambitioner när det gäller mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar bolaget avseende jämställdhet och mångfald.

Min Pension i Sverige AB är ett samarbete mellan staten och pensionsbolagen och är ett dotterbolag till Svensk Försäkring, som är försäkringsbolagens branschorganisation i Sverige. minPension finansieras gemensamt av staten och pensionsbolagen. minPension driver webbplatsen minPension.se som är kostnadsfri att använda för alla medborgare. minPension ger begriplig, individuell och samlad pensionsinformation samt möjlighet till individuella pensionsprognoser till alla som tjänar in till pension i Sverige. Sedan starten 2004 har ca 4 miljoner användare registrerat sig på minPension.

 

Kontaktperson

Oscar Stierncreutz

oscar.stierncreutz@weselect.com

0722248530

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %